Ravza Camii ve Külliyesi için protokol imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı İlçe Müftülüğü arasında Kapaklı ilçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ravza Camii ve Külliyesi’nin yapımı için işbirliği protokolü imzalandı

Ravza Camii ve Külliyesi için protokol imzalandı
04 Ocak 2019 Cuma 13:01

KAPAKLI MÜFTÜLÜĞÜ’NE YARDIM EDECEK
Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmet ve yatırımlarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ravza Camii ve Külliyesi’nin yapımında Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne yardım edecek. Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında protokol imzalandı.

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN
İmzalanan protokol sonrasında bir açıklama yapan Başkan Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak kıymetli Tekirdağ halkına her anlamda hizmet vermek bizleri oldukça mutlu ediyor. İmzalanan protokol kapsamında Kapaklı ilçemize güzel bir camii kazandırılacak. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.