Recep Güven Aile Çay Bahçesi hizmete açıldı

Kapaklı Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında mahallelere yeni parklar ve yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor

Recep Güven Aile Çay Bahçesi hizmete açıldı
05 Eylül 2017 Salı 11:53

VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNULDU
Şehrin değişik noktaları ile uygun yerleri park ve yeşil alanlarla değerlendiren Kapaklı Belediyesi, İktisadi ve Sosyal tesislerinin ilki olan Teras Cafe Restoran’dan sonra Recep Güven Aile Çay Bahçesi’ni de tesis bünyesine dahil ederek vatandaşların hizmetine sundu.
İŞLETMELER AÇILMAYA DEVAM EDECEK
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi sürdürdüğümüzde Kapaklımızda Belediyemiz bünyesinde kurmuş olduğumuz, İktisadi ve Sosyal tesis işletmemize bağlı ve kısa bir süre önce faaliyete başladığımız Teras Cafe Restoranımızın ardından Atatürk Mahallemizde Belediye hizmet binamızın karşındaki Recep Güven Aile Çay Bahçemizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kentimiz genelindeki diğer parklarımızda da sosyal tesislerimizi açarak vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte çayını ve kahvelerini içebileceği işletmelerimizi açmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.