Rekreasyon alanı için örnek çalışmalar devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Manavgat Belediyesi’ne yaptığı proje araştırma gezisinde Çerkezköy’e yeni modeller ile döndü. Yapılacak olan Rekreasyon alanı içinde kültür merkezinin de olacağını belirten Vahap Akay, “Ocak ayı itibari ile proje yeniden şekillenecek. Kültür Merkezi ve Pasaj düşünüyoruz aynı alan içerisine. Proje son halini aldıktan sonra yapım işlemine başlanılacak” dedi.

 Rekreasyon alanı için örnek çalışmalar devam ediyor
23 Aralık 2014 Salı 18:53

 ÇERKEZKÖY’E YENİ MODELLER İLE DÖNDÜ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Manavgat Belediyesi’ne  yaptığı proje araştırma gezisinde Çerkezköy’e yeni modeller ile döndü. Çerkezköy’ün sosyal hayatına renk getirecek olan Rekreasyon alanı için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Türkiye’nin örnek Büyükşehir Belediyelerinden modeller aramaya devam ediyor.

REKREASYON ALANININ SON HALİ VATANDAŞA SUNULACAK

Son olarak Antalya’nın Manavgat İlçesini ziyaret eden Başkan Akay yapılacak rekreasyon alanı içerisine Kültür Merkezi ve Pasaj yapmayı düşünüyor. Projeleri Çerkezköy Belediyesinin internet sitesinden vatandaşların görüşlerine açan Başkan Akay, rekreasyon alanının son halini de internette Çerkezköy halkının beğenisine sunacak. Şuana kadar beklenenin üzerinde ilgi gören rekreasyon alanı son düzenlemenin ardından yapım aşamasına geçecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akay - 9 yıl önce
akayveliköy