Resepsiyona katılım genişti

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile 3. Zırhlı Tugay komutanı Tuğgeneral Tahsin Tank tarafından verilen Zafef Bayramı resepsiyonuna katılım son derece geniş oldu.

Resepsiyona katılım genişti
01 Eylül 2007 Cumartesi 08:25

Resepsiyonun ev sahipliğini yapan Tuğgeneral Tahsin Tank, resepsiyona gelen konuklarla eşi ile birlikte son derece yakından ilgilenirken, diğer subay ve astsubaylarda konuklarla yakından lgilendiler.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 85. Yıldönümü dolayısı ile 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda verilen resepsiyona Tekirdağ Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Erbay, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, şehit vegazi aileleri ile yakınlarının yanısıra davetliler de katıldı.

Resepsiyona katılan konuklar tek tek ismi ile çağrılarak, Asgari Gazino'nun bahçesine davet edilirken, davetlileri Tugay Komutanı Tuğgeneral Tahsin Tank ve eşi kapıda karşıladı. Burada kutlamaları kabul eden Tugay Komutanı Tuğgeneral Tahsin Tank, daha sonra resepsiyona katılan konuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Resepsiyonda Türk Silahlı Kvvetleri tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile hazırlanan tanıtım filmi de hep birlikte izlenirken, resepsiyon hepbirlikte söylenen 10.Yıl Marşı ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.