Resul Dindar Pazar günü Çerkezköy’de

Ulusal Gençlik Derneği (Ulusder) 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Resul Dindar konseriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ulusder Başkanı Erdal Darçın, Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan konserin, havanın yağışlı olması halinde Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşeceğini söyledi

Resul Dindar Pazar günü Çerkezköy’de
25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:53

HAVA DURUMUNA GÖRE YER DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR

Ulusal Gençlik Derneği’nin koordinatörlüğünde 29 Mayıs 2016 saat 20.00’da Çerkezköy Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan Resul Dindar konseri hakkında açıklama yapıldı. Ulusder Başkanı Erdal Darçın, “29 Mayıs 2016 Pazar saat 20.00'da Çerkezköy Amfi Tiyatro'da Resul Dindar konserimiz gerçekleşecektir. Havanın yağışlı olması halinde ise Putzmaister yanında bulunan Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan konserimize Çerkezköy, Kapaklı başta olmak üzere Tekirdağ ve Trakya’nın dört bir yanından Resul Dindar hayranlarının katılmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

BİLET SATIŞ NOKTALARI VE İRTİBAT TELEFONLARI

Bilet satış noktaları hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Ulusder Başkanı Erdal Darçın, “Konserimizin bilet temin noktaları; Çerkezköy Cem Kuruyemiş, Çerkezköy Benzin Cafe, Çerkezköy Başoğul Büfe, Kapaklı Corner Cafe, Çorlu Osmanlı Kahvecisi ve Çorlu Boyut Kitabevi’dir. Konser hakkında iletişime geçmek isteyen vatandaşlarımız 0538 579 35 30 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.