Rotary ile basın el ele

ÇORLU Rotary Kulübü, Çorlu Medya Mensupları Derneği’ni ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Rotary ile basın el ele
02 Ağustos 2014 Cumartesi 07:46

Cumhuriyet Meydanı Bilgin Apartmanı’nda bulunan derneğin merkezine gelen Rotary Kulübü Dönem Başkanı Cem Hakan Yurtsever, kulübün geçmiş dönem başkanları Ayhan Civan ve Tarkan Benli ile birlikte Dernek Başkanı Mehmet Yirun ve derneğin üyeleriyle bir araya geldi. Burada ziyaret ile ilgili olarak konuşan Rotary Dönem Başkanı Cem Hakan Yurtsever, Çorlu Medya Mensupları Derneği Üyeleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Yurtsever, “Çorlu Rotary Kulübü olarak Basın Bayramı dolayısıyla ilçemizde bulunan basın derneklerini ziyaret ederek hem bayramlarını kutlamak hem de çalışmaları hakkında bilgiler almak istedik” dedi.
BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ise, ilçede bulunan üç basın derneğinden biri olduklarını belirterek, “Çorlu Medya Mensupları Derneği olarak Çorlu Rotary Kulübü’nün çalışmalarını yakından takip etmekteyiz. Yaptığınız başarılı çalışmalar nedeniyle kulübün yönetim kurulu ve üyelerini kutluyoruz. Çorlu Medya Mensupları Derneği olarak, yönetiminden üyelerine kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak güzel projeler üretip bunları hayata geçiriyoruz. Yaptığımız mesleğin ne kadar zor olduğu bilinmektedir. Ancak bu zor mesleğe rağmen bizler de kendi aramızda çeşitli etkinlikler yaparak üyelerimizle bir araya gelerek, zaman geçirme fırsatı buluyoruz” dedi.
BÖLGEYE İLETİŞİM FAKÜLTESİ İSTİYORUZ
Başkan Yirun, bölgeye bir İletişim Fakültesi’nin yapılmasını çok istediklerini ifade ederek şunları söyledi : “Dernek olarak en çok Çorlu’da bir İletişim Fakültesi’nin yapılmasını istiyoruz. Bu konuda dernek olarak her türlü desteği vermeye de hazırız. Çünkü bölgemizde bir NKÜ Mühendislik Fakültesi ile NKÜ Meslek Yüksek Okulu var. Bir de İletişim Fakültesi neden olmasın?” dedi. Yirun ve Yurtsever, bölgeye yapılacak olan hizmetlerde ortak çalışmalar yapılabileceğini de ifade etti. Ziyaretin sonunda Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ziyaret anısına Rotary Dönem Başkanı Cem Hakan Yurtsever’e mini Atatürk büstü hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.