Rotary Kulübü'nden Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Rotary Kulübü, Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Başkan Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rotary Kulübü Çerkezköy Temsilciliği, Belediye ile ortak projeler hazırlamak için hazır olduklarını dile getirdiler

Rotary Kulübü'nden Başkan Akay'a ziyaret
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:45

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
Rotary Kulübü Çerkezköy Temsilcisi Aykut Taşkın, Rotary Kulübü Halkla İlişkiler Sorumlusu Aydın Kırıklar, Üyeler Kaan Taşkın, Sırrı Kaya, Özgü Akgün, Mehmet Elverdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler. Rotary Kulübü Çerkezköy Temsilcisi Aykut Taşkın ziyarette bir konuşma gerçekleştirirken "Topluma hizmet sloganı ile kendimize göre birtakım projelerimiz var. Rotary Kulübü olarak bu konuda üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. İyi bir seçim süreci geçirdiniz ve göreviniz asıl şimdi başlıyor. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
KALICI VE DOĞRU İŞLER YAPACAĞIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da yapılan ziyaretten ötürü Çerkezköy Rotary Kulübüne teşekkür ederken "Çerkezköy için mücadelemiz asıl şimdi başlıyor. Çerkezköy'ün gelişimi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Seçim sürecinde konuştuklarımızı artık icraata dökme zamanıdır.  Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz. Kalıcı ve doğru işler yapmak için hep birlikte mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
has has kalıcı - 10 yıl önce
1.açılış 2.tebrikler 3.protokol ziyareti.4.hafta sonu tatili.
Avatar
- 10 yıl önce
rotary ismi bile yabancı, kime hizmet edeceksiniz? bu halk kendine hizmete kadirdir. paralel yapımısınız sizde ?