Royal Life kapılarını açıyor

Bağlık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve toplam 10 Dönümlük alan üzerinde kurulan Royal Life Yaşam Merkezi için Cumartesi günü açılış töreni düzenlenecek

Royal Life kapılarını açıyor
02 Eylül 2015 Çarşamba 16:50

160 DAİRE BULUNUYOR

Çerkezköy’e yeni bir yaşam alanı kazandıran Artı Yapı ‘Royal Life’ yaşam merkezini tanıttı. Royal Life yaşam merkezini inşa eden Artı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut ve Mehmet Özdemir kardeşler, Bağlık Mahallesinin çehresini değiştirecek ‘Royal Life’ projesi hakkında bilgi vererek, “Çerkezköy’de büyük yenilik olacak konutların 5 Blok halinde toplam 160 daire bulunan konutların 10 dönümlük bir alana inşa ediyoruz. Yaşam alanımızın 7 Bin Metrekaresinde müşterilerimizin sosyal aktivitelerini geçirebilecekler peyzaj alanı var olacak. Site içerisinde Aqua park, kapalı ve açık yüzme havuzu, otopark, sauna, fitnes salonu, oyun grupları, çocuk kulübü ve daha bir çok sosyal aktivitelerin yapılacağı alanlar yer alacak. Çocuklu aileler çocuklarını uzman bakıcıların yer aldığı çocuk kulübüne gönül rahatlığı ile bırakıp rahatça işlerini yapabilecekler” ifadelerini kullandılar.

AÇILIŞA ÇERKEZKÖY HALKINI DAVET ETTİLER

Royal Life yaşam merkezinin tatil tadında bir hayat sunduğunu da kaydeden Özdemir kardeşler, “160 konutluk sitemizde 3+1, 4+1 ve SUİT evlerimiz mevcut. Şuan yapımı devam ederken, bir yandan da satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. 2016 yılının Ekim ayı’nda inşallah bitirmeyi planlıyoruz. Projemizi Çerkezköy halkımıza tanıtmak ve firmamızın 10’uncu yılını kutlamak için Cumartesi günü açılış töreni düzenleyeceğiz. Açılışımıza tüm Çerkezköy halkımızı davet ediyoruz” açıklamasında bulunuldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.