Rukiye Teyze’ye tam ortopedik yatak verildi

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından felçli bir hastaya daha tam ortopedik yatak ve karyola verildi

Rukiye Teyze’ye tam ortopedik yatak verildi
09 Şubat 2016 Salı 19:10

 77 YAŞINDA

Fatih Mahallesi İleri Sokak'ta ikamet eden Rukiye Y. (77) isimli yaşlı teyzeye Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tam ortopedik yatak ve karyola verildi.

YATAK VE KARYOLANIN MONTAJI TAMAMLANDI

Ailenin talebini değerlendiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, geçirdiği felçten dolayı yürüyemeyen Rukiye Teyze’ye tam ortopedik yatak ve karyola alarak, yatak ve karyolanın İleri Sokak'ta bulunan evine montajının yapılmasını sağladı.

İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

İhtiyaç sahibi ailelere, yaşlı ve engellilere her zaman Belediye'nin sıcak elini uzattıklarını ve destek olduklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaşlılarımızı, engellilerimizin, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu durumda bulunan hasta ve yaşlılarımızın kaliteli bir yaşam sürebilmesi ve sıkıntılarını en aza indirmeleri için elimizdeki imkanları seferber etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.