Saadet Partisi sahaya iniyor

Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanlığı aday tanıtım ve basın toplantısı düzenledi. Cepsiz ceket lansmanıyla sahneye davet edilen Saadet Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Hasan Karakoç’a ve meclis üyesi Ramazan Göksu’ya milli görüşün kırk beş yıllık müdavimi Müslim Ayık tarafından ‘Cepsiz Ceket’ giydirildi. Saadet Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Hasan Karakoç; “Gardiyan değil garson belediyecilik yapacağız. İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Kapaklı’ya, yeni bir Tekirdağ’a, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

Saadet Partisi sahaya iniyor
25 Şubat 2019 Pazartesi 15:33

CEPSİZ CEKET GİYDİRDİLER
Müslim Ayık, cepsiz ceket giydirme töreninde “Başkanlara giydirdiğimiz bu cepsiz ceket; yoldaşa yandaşa yan cebe değil, vatandaşa hizmet etsin diye giydirildi. Saklayacak bir şeyimiz yok demektir. Emanet edilecek makam ve imkanı ranta değil vatandaşa hizmete aktaracak demektir. Halkın karşına ceketini ilikleyip, Hakk’ın karşısına çıkar gibi hesap verebilecek demektir” dedi.

“İSTİKRAR GÖRMEK İSTEYEN BU KAROYA BAKSIN”
Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkan adayı Hasan Karakoç, Yarım asırlık yürüyüşün son temsilcisi Saadet Partimiz tertemiz mazisi, tertemiz kadrosu ile tüm vatan sathında olduğu gibi Tekirdağ Büyükşehir, ilçeler ve dahi Kapaklımızda da kadirşinas halkımızın karşısına çıkmaya hazır. Biz bugüne kadar çizgimizden, duruşumuzdan en ufak bir taviz vermedik. Yolumuzdan dönmedik. Rüzgâra, konjonktüre, makama, mevkiye göre yön değiştirmedik. İstikrar görmek isteyen bu kadroya baksın; çünkü bu kadroda yolundan dönmeyenler var. Bu kadroda şartlar ne olursa olsun sözünden vazgeçmeyenler var” ifadelerini kullandı.

“RANTI DEĞİL İNSANI ESAS ALACAĞIZ”
‘Rantı değil insanı esas alan’ dürüst belediyecilik anlayışını Kapaklı’da hâkim kılacak bir kadro ile milletin karşısında yer aldıklarını ifade eden Karakoç, “Nasıl ki, 1969 yılı maddi ve manevi kalkınmamızın, yerli ve milli duruşun başlangıç yılı olduysa 2019 yılı yaşanabilir bir Kapaklı, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın adımı olacak. Biz dün ne dediysek, bugün de aynısını söylüyoruz. Hak diyoruz, hukuk diyoruz, adalet diyoruz, üretim diyoruz, liyakat diyoruz, kalkınma diyoruz. Önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik ve kucaklaşma diyoruz. 31 Mart seçimleriyle yeni bir dönem başlayacak” dedi.

“3Ç VE 3Y OLMAYACAK”
Dürüstlüğü şiar edinen bir belediyecilik anlayışı ile Kapaklı’yı yönetmeye hazır olduklarını kaydeden Karakoç, “3Ç; dediğimiz, çöp-çukur-çamur; 3Y: dediğimiz, yalakalık-yolsuzluk-yandaşlık son bulacak. Tıpkı 94 ruhunda olduğu gibi, ‘çalmadan çalışan’, dürüstlüğü şiar edinen bir belediyecilik anlayışı yeniden hâkim olacak. Ama ruh çağırmakla ruh gelmez. O ruhu yaşamak lazım. Bunu da ifade edelim. Huzurlarınıza ‘dürüst belediyecilik anlayışıyla’ çıktık. İşi ehline vereceğiz. Ayrımcılık ve partizanlık yapmayacağız. Kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz. Adil olacağız. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Hizmetlerimizi doğru, hızlı ve estetik biçimde yapacağız. Yöresel imkân ve kaynakları harekete geçireceğiz. Kültürel değerleri koruyacağız. Sorunlara çare olacak bir anlayış tesis edeceğiz. Biz belediyecilik anlayışımız ile kadınlarımızın dertlerine çare olacağız. Biz belediyecilik anlayışımız ile çocuklarımıza ve gençlerimize umut dolu yarınlar inşa edeceğiz. Hayvan barınakları ve buna dair her türlü unsur yeniden düzenleyeceğiz. Dost bir belediyecilik kuracağız. 31 Mart bu konuda bir milat olacak” diye konuştu.

“RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MELUNDUR”
İlk iş olarak, belediye binasına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasını asacaklarını kaydeden Karakoç, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkacağız. Yolsuzluğun, usulsüzlüğün kökünü kazıyacağız. Yandaş belediyeciliğinden vatandaş belediyeciliğine geçeceğiz. İsraf etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Çalıyorlar ama çalışıyorlar anlayışını yıkıp, çalmadan nasıl çalışılacağını göstereceğiz. Yerel sanayileşmeye öncülük edeceğiz. Rantsal dönüşüm değil, gerçek kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Stres şehri değil, huzur şehri inşa edeceğiz. Bizim bu söylediklerimizi kuru birer seçim vaadi zannedenler geçmişimize bir baksınlar. Milli Görüş, yerel yönetimlerde birçok kere belediyeleri devraldı. Bu belediyelerde insanımıza parmak ısırtan icraatlarda bulunduk. Biz milletin, değil parasını, o paranın tozunu bile üzerine kondurmayan, harama tenezzül etmeyen bir zihniyete mensubuyuz” şeklinde konuştu.

“KARDEŞLİK DESTANI YAZACAĞIZ”
Her sahada en aktif çalışmayı yapacaklarını kaydeden Karakoç, “Her kapıya gideceğiz, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin Kapaklı’mızda yaşayan 81 il ve balkanlardan 116 bin 882 kardeşimizi kucaklayacağız. Trakya’nın yıldızı Kapaklı’mızda kardeşlik destanı yazacağız. İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Kapaklı’ya, yeni bir Tekirdağ’a, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.