Saadet Partisi’nin yeni teşkilat binası açıldı

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın yeni teşkilat binası için açılış töreni düzenlendi.

Saadet Partisi’nin yeni teşkilat binası açıldı
27 Mart 2018 Salı 11:56

BU HAREKETİ DEVAM ETTİRECEĞİZ
SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, açılıştan önce kısa bir konuşma yaparak, “Bundan sonra sıkı sıkı hep birlikte bu hareketi devam ettireceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.
81 VİLAYETTEN KARDEŞLERİMİZ VAR
Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Pehlivan da, “Çerkezköy ve Kapaklı bir zamanlar hakikaten köydü. Ancak ikisi şu anda mimari yönden, insanların sosyal yapıları nedeniyle fevkalade bir hale dönüştü. Bu hal nasıl oldu? Çerkezköy ve Kapaklı birdi, ancak metropol ilçeler bölüşüldü. Bu bir düzenlemeydi, böyle takdir edildi. Ancak şunu açıklamak istiyorum. Bu yörede, bu beldede, bu metropol ilçede 81 vilayetten kardeşlerimiz var. 81 vilayetteki kardeşlerimizin toplandığı bir havuz. Doğum yerleri farklı olsa da burada kardeş olmuş vaziyetteyiz. 1974 CHP ve MSP koalisyonu zamanında Ekonomik Kurul Başkanı Necmettin Erbakan o zaman Türkiye’de organize sanayi bölgeleri planlanmaya başlandı ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi o gün MSP tarafından yerleşim yerini oluşturularak insanlara para ve iş olanağı sağlaması için temelleri atıldı. Bu temelde asıl emeği geçen Necmettin Erbakan’dır.” şeklinde konuştu.
AÇILIŞI YAPILDI
Gerçekleşen konuşmaların ardından kurdele kesilerek Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı yeni teşkilat binasının açılışı gerçekleşti. Atatürk Caddesi’nde bulunan binanın açılış törenine SP İl Başkanı Fetih Pehlivan, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, partililer ile vatandaşlar katıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.