Sabri Avcılar Parkı yeni görünümüne kavuştu

İlçede ihtiyaç duyulan noktalarında yeni park alanları oluşturma çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kullanılmaz durumda olan mevcut park alanlarını yenileyerek Çerkezköy halkının kullanımına açmaya devam ediyor.

Sabri Avcılar Parkı yeni görünümüne kavuştu
17 Kasım 2017 Cuma 11:02

REVİZE EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gazi Osman Paşa Mahallesi Şehit Er İlker Akkaya Sokak üzerinde bulunan Sabri Avcılar Parkı’ndaki revizyon çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bin 26 metrekare alan üzerine kurulu olan parkımız kötü bir durumdaydı. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz konuyla ilgili çalışmalarını yaptı ve burasının revize ederek vatandaşlarımızın kullanımına açtık” dedi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Sabri Avcılar Parkı’nda ilk olarak mevcut yapıların kaldırıldığını belirten Başkan Akay, “Ekiplerimiz daha sonra beton plak taş döşeme yollarının yapımına başladı. Oyun alanları ve fitness alanının da oluşturulmasının ardından parkımızda basketbol sahası yapımını tamamladık. Peyzaj ve aydınlatma çalışmalarının da gerçekleştirildiği parkımız, tamamlanan çalışmalar neticesinde modern bir görünüme kavuştu” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.