Sabri Avcılar Parkı yenileniyor

Çerkezköy Belediyesi, bir yandan ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında yeni park alanları oluşturmaya devam ederken, bir yandan da mevcut park alanlarındaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor

Sabri Avcılar Parkı yenileniyor
06 Eylül 2017 Çarşamba 12:24

REVİZYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazi Osman Paşa Mahallesi Şehit Er İlker Akkaya Sokak üzerinde bulunan Sabri Avcılar Parkı’nda revizyon çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay şu açıklamaları yaptı:
EKİM AYINA HAZIR HALE GELECEK
“Bin 26 metrekare alan üzerine kurulu olan parkımızda beton plak taş döşeme yollar yapıyoruz. Oyun alanları ve fitness alanının da oluşturulacağı parkımızda basketbol sahası da yapılacak. Parkımızda, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımız da yaşatılmaya çalışılacak. Peyzaj ve aydınlatma çalışmalarının da gerçekleştirileceği parkımızın Ekim ayı içinde hizmete açılması planlanıyor” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.