Sadaklılar Tepe'de buluştu

Gümüşhane'nin şirin ilçesi Kelkit'e bağlı olan Sadak Köyü sakinleri haftasonu Tepe Emlak Konutları Piknik ve Mesire Alanı'nda düzenlenen piknikte biraraya gelerek hasret giderdiler ve hoşca vakit geçirdiler.

Sadaklılar Tepe'de buluştu
04 Temmuz 2007 Çarşamba 08:33

Sadak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda düzenlendiği pikniğe siyasiler de yoğun ilgi gösterirken, yapılan Piknik Ağalığı arttırmasını Çerkezköy'ün ve Sadak Köyü'nün renkli siması Hüseyin Akın, 10 bin YTL ile aldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Çerkezköy'de yaşayan Sadaklıların adeta akın ettiği pikniğin ev sahipliğini Sadak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Nergiz ile Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Salih Akın yaparlarken, pikniğe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan İnce, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Kemalettin Nalcı ve Fikri Güzel, MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Gazi Polis Karakolu Amiri Başkomser Kemal Şişman, çok sayıda Sadaklı ile davetliler katıldı.

PİKNİK AĞASI HÜSEYİN AKIN

Tepe Emlak Konutları'nda düzenlenen piknikte buluşan Sadaklılar dayanışma içerisinde olduklarını gösterirken, gurbette birbirleri ile hasret te giderdiler. Piknikte düzenlenen Piknik Ağalığı arttırmasını Behzat keleş, Nihat Meral ve Kurban Nergiz ile çekilen Hüseyin Akın 10 bin YTL'ye alırken, Hüseyin Akın'a 1500 YTL MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı ve 1000 YTL'de Antalya'da mobilyacılık yapan Nurettin Meral destek vererek, Piknik Ağası olmasına katkıda bulundular.

Piknik Ağası olan Hüseyin Akın, kendisine destek olan tüm dostlarına, arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek, "Sadak Köyü'nün Ağası olarak bundan sonra yapılacak etkinliklerin daha güzel ve muhteşem bir ortamda geçmesi için üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım" dedi.

Son denece güzel bir ortamda geçen Sadak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'nin pikniğe oynanan oyunlar ve yapılan sohbetler ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.