Sadece gençler vardı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda seçim sonuçlarını sandık sandık tutmak için Gençlik Kolları’ndan üç beş genç varken, sonuçlar Başbakan Erdoğan lehine çıkmaya başlayınca parti binası doldu taştı!

Sadece gençler vardı
13 Ağustos 2014 Çarşamba 07:48

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’ne çıkması ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimine katılımın düşük olması, Ak Parti’ye de yansıdı. Seçim günü sandık başlarındaki görülmeyen heyecan, parti binalarında da kendisini gösterdi.  Seçimlerin başlangıcında sadece gençlik kollarından partililerin olduğu Ak Parti Binası sonuçlar Başbakan Erdoğan lehine çıkmaya başlayınca dolmaya başladı.
GENÇLER SEÇİM SONUÇLARINI TAKİP ETTİ
Pazar günü yapılan seçimlerde Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından oluşturulan otomasyon sistemi ile Çerkezköy sonuçları takip edildi. Sonuçları Ak Parti SKM Başkanı Şükrü Dumanlar ve Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, bir de Gençlik Kolları Üyeleri takip etti. Beş altı Ak Partili gencin sadece bulunduğu seçim sonuçları takip merkezinde yerel seçimlerdeki gibi bir yoğunluğun olmaması seçime ilgiyi de gözler önüne serdi. Oysa 30 Mart yerel seçimlerinde aynı yerde iğne atsan yere düşmeyecek kadar Ak Partili bulunuyordu.
Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ve arkadaşlarının SKM Başkanı Şükrü Dumanlar ile birlikte Çerkezköy’deki sandıklardan gelen sonuçları tek tek önceden hazırlanan bilgisayar sistemine girmesiyle birlikte ortaya çıkan tablo moralleri artırmaya başladı. Seçim sonucu artık Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehine çıkmaya başlayınca Ak Partililer parti binasına gelmeye başladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
call center - 10 yıl önce
3- 5 değil, 13 bilgisayar vardı ;)