Sadrettin Özbahçeci Avrupa 2.’si oldu

Çerkezköy Gym Point eğitmenlerinden Sadrettin Özbahçeci, Ukrayna Powerlifting Federasyonu’nun düzenlediği Avrupa Powerlifting (Güc gösterisi/Halter)  yarışması World Powerlifting Alliance (WPA) Avrupa Şampiyonası Raw Deadlifte’de Avrupa 2.’si oldu

Sadrettin Özbahçeci Avrupa 2.’si oldu
04 Kasım 2016 Cuma 16:13

BU YIL 4.’SÜ DÜZENLENDİ
Ukrayna Powerlifting Federasyonu’nun düzenlediği Avrupa Powerlifting (Güc gösterisi/Halter)  yarışması  World Powerlifting Alliance (WPA) 4. Avrupa Şampiyonası bu sene 27-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Ukrayna’nın Lutsk kentinde gerçekleşti.
RAW DEADLIFTE’DE AVRUPA İKİNCİLİĞİNİ ELDE ETTİ
Türkiye’de henüz bir federasyonu olmayan, ancak uluslararası arenada dünya şampiyonlukları düzenlenen spor dalında Çerkezköy Gym Point eğitmenlerinden Sadrettin Özbahçeci Raw Deadlifte’de Avrupa 2.’si olarak Çerkezköy’e ve ülkemize büyük bir başarı kazandırdı.
12 ÜLKEDEN 270 SPORCU KATILDI
Ukrayna’nın Lutsk kendinde Adrenalin City isimli spor kompleksinde gerçekleşen şampiyonaya 12 ülkeden toplam 270 sporcu katıldı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.