Şafak Başa TESKİ’ye veda etti ​

TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa’nın mahalli idareler seçimlerinde aday olmak için görevinden istifa etmesinin ardından TESKİ personeli Dr. Şafak Başa’ya bir veda töreni düzenledi.

Şafak Başa TESKİ’ye veda etti ​
07 Kasım 2018 Çarşamba 12:54

TESKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binasında düzenlenen törene Genel Müdür Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz, İ. Feyzi ünal ve Turhan Toprak, Yönetim Kurulu Üyesi A. Soner Ergin ile TESKİ personeli katıldı.

BAŞKAN ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Dr. Şafak Başa, yapmış olduğu veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “44 ay boyunca TESKİ’de görev yaptım. Tüm TESKİ emekçileri ile çok güzel hizmetlerde bulunduk. Bugüne kadar tüm TESKİ yatırımları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın önderliğinde yapıldı. Başkanımızın talimat, görüş ve önerileri bizim için yol gösterici oldu. Bugüne kadar TESKİ ve şahsıma gösterdiği destek ve güven için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.

HAKKINIZI HELAL EDİNİZ
Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin yatırımlarını haberlerine konu ederek kurumumuza destek sağlayan basın mensuplarına, işbirliği yaptığımız tüm sivil toplum örgütlerine, beraber işbirliği içinde çalıştığımız kamu kurum ve kuruluşlarına ve tüm TESKİ personeline teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal ediniz.”dedi.

ÇALIŞANLARLA VEDALAŞTI
Gerçekleşen veda konuşmasının ardından Dr. Şafak Başa’ya teşekkür plaketi takdim edildi ve Dr. Başa törene katılan tüm personelle tek tek vedalaştı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.