Sağlık Koleji öğrencileri Kapadokya’yı gezdiler

Özel Çorlu Sağlık Koleji Gezi ve İnceleme Kulübü, Kapadokya’ya 6 öğretmen ve 40 öğrenci ile gezi düzenledi

Sağlık Koleji öğrencileri Kapadokya’yı gezdiler
27 Kasım 2014 Perşembe 08:33

Dünyanın volkanik patlamalar sonucu oluşan su ve rüzgar etkisi ile şekillenen peri bacalarına yapılan ziyarette, Özel Çorlu Sağlık Koleji öğrencileri yaklaşık 20.000 km. kare yüzölçümlü yerleşkede insan eli ile yapılan yer altı şehirlerini, Ihlara Vadisi’ni, yer üstündeki peri bacalarını ve halen soğuk hava deposu olarak kullanılan mekanlarını gezdiler.

Türkiye’nin en ünlü çömlek yapım atölyeleri, Avanos’ta ünlü çömlek yapım atölyelerini gezen Özel Çorlu Sağlık Koleji öğretmen ve öğrencileri, gezinin diğer bölümlerinde Nevşehir ve Ürgüp’ü gezerek gezilerini tamamladı.
Kapadokya gezisi ile ilgili bilgi veren Özel Çorlu Sağlık Koleji Müdürü Mahmut Selvi, “Yapılan gezi öğrencilerin ülkemizi tanımasına, tek başına yaşama konusunda öz güven kazanmasına neden oldu. Bu tür etkinliklerimiz artarak sürecektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.