Sağlık Sen Üyelerine %25 indirim imkanı

Çerkezköy Etüt Merkezi ile Tekirdağ Sağlık Sen Şubesi arasında indirim protokolü imzalandı. Tekirdağ Sağlık Sen Şube Başkanı Hamza Öksüz ise Çerkezköy Etüt Merkezi Müdürü Pınar Satmak arasında imzalanan protokole göre Sağlık Sen üyelerinin çocukları 2015 yılında Çerkezköy Etüt Merkezi’nden %25 indirimli yararlanabilecek.

Sağlık Sen Üyelerine %25 indirim imkanı
26 Kasım 2014 Çarşamba 08:09

Çerkezköy Etüt Merkezi ile Tekirdağ Sağlık Sen Şubesi arasında indirim protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Çerkezköy Etüt Merkezi Müdürü Pınar Satmak, Sağlık Sen ile imzaladıkları indirim protokolü çerçevesinde Sağlık Sen üyelerinin çocukları Etüt Merkezi’nden 2015 yılında %25 indirimli faydalanabilecekler
 
%25 İNDİRİM UYGULANACAK
 
Kasım ayı başında Kent Konseyi’nde yapılan kişisel gelişim seminerine Tekirdağ Sağlık Sen Üyelerinin ciddi bir katılım ve ilgi gösterdiğini belirten Çerkezköy Etüt Merkezi Müdürü Pınar Satmak, “Eğitim ve öğretime verdikleri önem için kendilerini kutluyorum. Eğitim Sen Üyelerinin eğitim ve öğretim noktasındaki bu ilgi ve alakasının ardından Çerkezköy Etüt Merkezi olarak Eğitim Sen Üyelerinin çocuklarına %25 indirim uygulama kararı aldık. Bugün imzalanan protokol ile bunu hayata geçiriyoruz” dedi.
 
YETKİLİ TEK SENDİKAYIZ
 
İmza töreninde konuşan Tekirdağ Sağlık Sen Şube Başkanı Hamza Öksüz ise 230 bin üyesi olan sendikanın Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesi olduğunu ve Tekirdağ’da 2 bin 200 üyesinin bulunduğunu belirterek, “Yerelde ve yurt genelinde sağlık çalışanların örgütlenmesi noktasında tek yetkili sendikayız. Çalışanlarımızın özlük ve özgürlük hakları dışında çeşitli eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri ile hem mesleki, hem de kişisel eğitim çalışmaları ile üyelerimize ve çocuklarına katkıda bulunmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.
 
DONANIMLI İNSANLAR YETİŞMESİNİ ARZU EDİYORUZ
 
Sendika olarak sadece olaya sağlık sektörü olarak bakmadıklarını, ülkemizin her alanda gelişmesi, kalkınması ve ileri düzeye gelmesi noktasında çaba gösterdiklerini ve tam donanımlı insanların yetişmesini arzu ettiklerini kaydeden Tekirdağ Sağlık Sen Şube Başkanı Hamza Öksüz, “Çerkezköy Etüt Merkezine üyemiz çocuklarına yaptığı bu indirim için teşekkür ediyoruz. İlerleyen günlerde Çerkezköy Etüt Merkezi ile üyelerimizi de kapsayacak eğitim programları çalışmalarımız olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.