Sağlıkçılara Başarı Belgesi verildi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’a, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Köroğlu’na ve Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Erol Kıvrak’a göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı ‘Başarı Belgesi’ vererek teşekkür etti

Sağlıkçılara Başarı Belgesi verildi
18 Aralık 2014 Perşembe 17:44

 Çerkezköy’ün sağlık alanında hızla iyi bir seviyeye gelmekte olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor. Hastanenin faaliyete girmesiyle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilebilecek. Özel hastanelerimiz kendilerini yeniliyor. Artan nüfus artışına ve civar il ve ilçelerden gelen yoğunluğa rağmen sağlık kurumlarımız başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Tüm sağlık çalışanlarımıza bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

İLÇEMİZ SAĞLIK MERKEZİ OLMA YÖNÜNDE

Çerkezköy’ün Trakya’da önemli bir sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’ün tren, karayolu, Çorlu Hava Alanı’na yakınlığı gibi ulaşım ağının çok çeşitli olması ve özellikle Balkan ülkelerine ve Büyükşehirlere olan yakınlığı da ilerde önemli avantajlar sağlayacağını ve bu anlamda Çerkezköy’de sağlık turizminin canlanabileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.