Sağlıklı Yaşamda E9 Sports ayrıcalığı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, E9 Sports Center arasında, spor salonu çalışanları ve üyeleri ile birinci dereceden akrabalarının hastane hizmetlerinden ayrıcalıklı faydalanabileceği bir sözleşme imzaladı. Taraflar, sözleşmenin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu

Sağlıklı Yaşamda E9 Sports ayrıcalığı
26 Ağustos 2016 Cuma 17:08

İŞLETMECİLİĞİNİ ERÇAĞ EVİRGEN YAPIYOR
 
Çerkezköy’ün ender yeteneklerinden profesyonel futbolcu Erçağ Evirgen’in işletmeciliğini yaptığı E9 Sports Center üyeleri, Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi’nden artık ayrıcalıklı faydalanacak. Erçağ Evirgen ile Hastane yetkilileri arasında yapılan anlaşmaya göre, salon çalışan ve üyeleri ile onların birinci dereceden akrabaları Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi’nden indirimli faydalanacak.
 
ANLAŞMA İMZALADILAR
 
Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde hizmet vermekte olan E9 Sports Center da yapılan anlaşmayı salon işletmecisi Erçağ Evirgen ile Çerkezköy Özel İrmet Hopsital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan imzalarken, imza töreninde salon eğitmenleri de yer aldı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
E9 Sports Center çalışan, üye ve birinci dereceden akrabalarının Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını sağlayacak anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan Erçağ Evirgen, “Çerkezköy İrmet Hospital Hastanesi’nin eğitmenlerimize, üyelerimize ve ailelerine sunmuş olduğu ayrıcalıklar için başta hastane Yönetim Kurulu olmak üzere, Kurumsal Temsilci Ayşe Akgün’e ve tüm çalışanlara E9 Sports Center olarak teşekkürlerimizi sunar, anlaşmanın eğitmenlerimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.
 
HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
 
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ayşe Akgün de anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, “Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi olarak spora ve sporculara büyük önem veriyoruz. Siz de spor alanında Çerkezköy’ün büyük değerlerinden birisiniz. İşletmeciliğini yaptığınız salonun üyelerine ayrıcalık tanımak spora verdiğimiz desteği arttırıyor ve daha da anlamlı hale getiriyor. Anlaşmamız eğitmen ve üyelerinize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.