Sahalarda görmek istediğimiz hareketler

Çerkezköy Belediye Başkanlığı için yarışan Cumhur İttifakı adayı Süleyman Kozuva ile Millet İttifakı adayı ve mevcut Belediye Başkanı Vahap Akay arasında, siyasetin alışılagelmiş gerginliğinden uzak, adeta ‘sahalarda görmek istediğimiz hareketler’ diyebileceğimiz türden bir atışma yaşandı. Sosyal medya üzerinden gerçekleşen atışma kısa sürede Çerkezköy’de en çok paylaşılan iletiler arasına girdi

Sahalarda görmek istediğimiz hareketler
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:46

ORTAYI KOZUVA AÇTI
Önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, ziyaretin ardından sosyal medyada paylaştığı içerikle bir anda gündem yarattı. Kozuva, ziyaret sonrası paylaştığı iletide; ‘Allah’ın izniyle 31 Mart günü görevi kendisinden teslim alacağımız Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay’ı ziyaret ettik. Sayın Akay’la devir teslim töreninin detaylarını konuştuk’ ifadelerini kullandı.



GOL AKAY’DAN GELDİ

Kozuva’nın bir anda gündem olan bu paylaşımına Başkan Akay’ın cevabı gecikmedi. Akay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kozuva’ya; ‘Allah’ın izni ve milletin oyları ile teslim aldığımız Belediye Başkanlığı görevimizde bugünkü ziyaretçimiz Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ümit Kök ve Başkan Adayı Süleyman Kozuva idi. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder 1 Nisan’dan sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak yeniden çay içmeye bekleriz’ cevabını verdi.



EN ÇOK KONUŞULAN PAYLAŞIM OLDU

Kozuva ve Akay arasında yaşanan bu tatlı rekabet, sosyal medyada da en çok konuşulan paylaşım oldu. İkilinin arasında yaşanan bu atışma, Türkiye siyasetinde özlenen tablonun yeniden yaşanmasını sağladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.