Sait Yazı Muhtarlara birlik yemeği verdi

AKP Tekirdağ milletvekili adayı Sait Yazı, seçim çalışmaları çerçevesinde Köy ve Mahalle Muhtarlarına City Otel'de dayanışma yemeği verdi. Yemeğe ayrıca Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Tekirdağ AKP Milletvekili adayı Gülay Dalyan ile Sait Yazı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Gökhan İnce ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Sait Yazı Muhtarlara birlik yemeği verdi
17 Temmuz 2007 Salı 08:34

TÜRKİYE AK PARTİ İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

City Otel’de düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Gökhan İnce yaptı. İnce yaptığı konuşmada yemeğe katılan herkese teşekkür ederek destek beklediklerini belirtti. AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Gökhan İnce’nin ardından AKP Tekirdağ Milletvekili adayı Gülay Dalyan bir konuşma yaptı. Kısaca kendini tanıtan Dalyan Çorlu’da AKP Hükümetinin verdiği destekler ve AKP Çorlu İlçe Teşkilatında yaptıklarını anlattı. Dalyan’ın ardından sırası ile Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem birer konuşma yaparak davetlilere hoş geldiniz dediler.

Son olarak konuşma yapan AKP Tekirdağ Milletvekili adayı Sait Yazı AKP Hükümetinin Türkiye için yaptıklarını ve ülkeye kazandırdıklarını anlattı.

AKP İktidarı döneminde yakalanan istikrar ile ekonomik krizlerin tarihe karıştığını ve Eflasyonun tek haneye indiğini, gecelik kredi faizlerinin yüzde 7.000’lerden yüzde 13'lere gerilediğini belirtti. Altı sıfır atılan Türk Lirasının değer kazandığını kaydeden Yazı, Türkiye ekonomisinin Atatürk döneminden bu yana ilk kez AK Parti hükümeti döneminde yüzde 7,2 değerde büyüdüğünü ve uzun zaman sonra ilk kez Türkiye’nin AKP ile büyük bir yükseliş yaşadığını kaydederek Ülkeler sıralamasında 59. sıradan 19. sıraya yükseldiğimizi dile getirdi.

AKP 4.5 YILDA TARİH YAZDI

AK Parti ile Türkiye'nin tarih yazdığını belirten Yazı, elde edilen başarıların tek partili hükümet sistemi sayesinde olduğunu belirterek "AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara getirerek istikrarın devam etmesini sağlamalıyız. Bugüne kadar ki krizlerin hükümetlerine baktığımızda hepsinin koalisyon hükümeti olduğunu görürüz. Tek parti olupta memleket için son derece iyi şeyler yapan tek biz değiliz tabi. Rahmetli Menderes dönemi de son derece iyidi. Yağ kuyrukları, tüp kuyrukları onunla birlikte sona erdi. AKP döneminde de yapılanlar ortada. Sağlıkta hastaneleri birleştirerek herkesin hastanelerden faydalanması sağlandı. Dış ilişkilerimiz son derece iyi. Eğitimde yapılan yatırımlar Ülke tarihinde hiç olmadığı kadar oldu. En fazla derslik bizim hükümetimiz döneminde oldu. İnşaat sektörü başta olmak üzere tüm piyasalar açıldı. Türkiye’nin her yeri duble otoyol şantiyesine döndü. AKP 4.5 yılda tarih yazdı"

ONLARIN HÜKÜMETİNİ DE GÖRDÜK

"Başta da söylediğim gibi bu ülkeye koalisyon hükümetleri hep zarar verdi. Tek parti olarak iktidar olanlarda da Ülke’ye zarar verenler var. Bu millet daha unutmadı sana yağ, tüp gaz kuyruklarını. 1977 yılında halk bugün bize muhalefet edenlere tek başına yetki verdi ve başa getirdi. Ne oldu? Sana yağ kuyrukları oldu. Ben o zamanlar Sakarya’da Üniversite öğrencisiydim, orada Sana yağ kuyruğuna girip İstanbul’a aileme yağ götürürdüm. Karaborsa aldı yürüdü. Onların hükümetini de gördük. Ama bizim hükümetimizin yaptıklarını görmemezlikten geliyorlar ve ülkeyi erken seçime götürüyorlar. Bu seçime de erken seçim gözüyle bakmak aslında yanlış olur. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Meclis zaten tatile girecekti. Ancak ne oldu? Muhalefet bu yaz aylarında, sıcaklarda, hasat zamanı, düğün mevsimi herkesi sokağa döktü ve şimdi herkesi uğraştırıyorlar. Ama onların hükümetini de bizler gördük, ülkeyi ne hale getirdiklerini de’’

ÜLKE DE ÇOK İYİ ŞEYLER OLUYOR

"Bu ülkede vergi indiren başka bir hükümet daha olmadı. İlaç fiyatlarında % 80’lere varan indirimler yapıldı. Enflasyon tek haneli rakamlara düşürüldü. Amaç daha da düşürmek. İlk kez bir iktidar partisi, iktidar olmasına rağmen oy sayısı artıyor. Yani ülke de hakikatten çok iyi şeyler oluyor. Ancak ülkenin daha fazla kalkınması, daha iyi şeylerin olması için AKP Hükümetinin en az bir dönem daha sürmesi gerekiyor. Başarı için istikrar şart. Bunun için de halkımızın bize olan desteğini sürdürmesi lazım" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.