Sait Yazı, Ülkeyi koalisyonlara teslim etmeyin

Adalet ve Kalkınma Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 22 Temmuz'da yapılacak 23. Dönem seçim çalışmalarını yaptığı kahve toplantıları ile sürdürüyor.

Sait Yazı, Ülkeyi koalisyonlara teslim etmeyin
09 Temmuz 2007 Pazartesi 07:56

Önceki gün Çerkezköylüler Kıraathanesi'nde düzenlenen kahve toplantısına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Gökhan İnce, AKP Çerkezköy İlçe yöneticileri, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı ile vatandaşlar katıldı.



Kahve toplantısında konuşan Milletvekili Adayı Sait Yazı, Türkiye'nin büyümelerini, sıçramalarını hep tek parti ve güçlü iktidarlar döneminde yaptığını belirterek, "Bu ülkeye koalisyon hükümetlir hep zarar verdi, zararı çeken hep fakir halk oldu. Gelin bu ülkeyi koalisyon hükümetlerine teslim etmeyin. Hepinizin desteğini bekliyoruz" dedi.

ÜLKEYİ KOALİSYON HÜKÜMETLERİNE TESLİM ETMEYİN

Çerkezköylüler Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşma yaparak AKP Hükümetinin yaptığı icraatları anlatan Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Geçmiş yıllarda gördük ki Türkiye'ye koalisyon hükümetleri hep zarar vermekte ve hiç bir yarar vermemekte.

Bu ülke de son 10 yıl içerisinde iki tane kriz yaşandı, ikisinde de koalisyon hükümetleri vardı. Avrupa'da bu sistem yürüyor, ancak Türkiye'de böyle bir sistemin işlemesi için daha zamana ihtiyaç var. Bu yüzden vatandaşlarımız Koalisyon Hükümetlerinin ülkemize hep zarar verdiğini unutmasınlar ve bize olan desteklerini, güvenlerini sürdürsünler.

CUMHURİYET TARİHİNDE YAPILMAYANLARI YAPTIK

AKP Hükümeti olarak geride bıraktığımız zaman içerisinde ülkemize büyük hizmetler ve yenilikler getirdik. Türkiye artık eskisi gibi değil, artık çok daha güçlü ve iyi durumda. AKP iktidara geldikten sonra faizler düştü. Dünya ekonomilerinde olan krizler bile bizi artık çok fazla etkilemiyor. Ama eskiden olsa dünyadaki krizlerden çok daha fazla etkilenirdik.

Oysa şimdi neredeyse hiç etkilemiyor. 2002'den önce Çerkezköy'de inşaatlar durmuştu, şimdi nereye giderseniz gidin her tarafta inşaat var, her yer şantiye. Sadece Çerkezköy'de değil tüm ülkede şantiye gibi. Bakın Cumhuriyet tarihinde yapılmayan kadar yol yapıldı. Cumhuriyet tarihinde 4.000 km yol yapılırken AKP döneminde ise bu rakam 6.355 km.

DEMİR AĞLARLA ÖRÜYORUZ

10. Yıl Marşında 'Demirağlarla ördük, ana yurdu dört baştan' şeklinde bir mısra var. Ancak bakıyoruz ki Atatürk döneminden başka hiç kimse demiryolu yatırımı yapmamış. Ancak bizim yaptığımız hızlı tren çalışmaları ortada. Ankara-Konya arası olan yatırımlar ki bu çalışmayla Konya'ya demiryolu gelmiş oldu, Tekirdağ'a atılan demiryolu temeli. Bunlar hep çalışmayla oluyor. Tekirdağ'da atılan temelde 1 sene sonra tamamlanacak, artık eskisi gibi atılan temelin üzerinden yıllar geçmiyor bizim dönemimizde. 10. Yıl Marşında olduğu gibi ana yurdu demir ağlarla örüyoruz"

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Anlatacak çok şey var fakat yapılacak daha fazla şey var. Bizler bu ülkeye aşık insanlarız. Hükümetimizin yaptıkları ortada. Bugüne kadar yapılmayan bir çok şeyi başardık, devlete yenilikler getirdik. Yaptığımız hizmetler ortada. Ülke ve insanlarımız kalkındı, paramız değer kazandı. Bütün iş kollarına hareket geldi, Milli Eğitim'e olan desteğimiz tüm hükümetlerden çok daha fazla oldu. Herşeyden önce artık hiç bir veli cebinden para vermeden kitaplarını zamanında alıyor.

Dış ilişkilerimiz kuvvetli, Türkiye itibar sahibi oldu. Bizim sloganımız, 'Durmak yok, yola devam' durmayacağız, daha çok çalışacağız. Tabi bunun için sizlerin desteğine, güvenine ihtiyacımız var. Bizlere vereceğiniz destek sadece oy vererek değil, mahallelerinizde yapacağınız çalışmalarla da ilgili olacak. Bu ülkeye koalisyon hükümetlir hep zarar verdi, zararı çeken hep fakir halk oldu. Gelin bu ülkeyi koalisyon hükümetlerine teslim etmeyin. Hepinizin desteğini bekliyoruz" dedi.

AKP Çerkezköy Yönetim Kurulu ve AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı çalışmalarının sürdeceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.