Sait Yazı'dan sivil toplum örgütlerine yemek

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı ve İlçe Teşkilatı tarafından Çerkezköy'de bulunan sivil toplum örgütleri temsilcilerine City Otel'de bir yemek verildi. Yemeğin ev sahilğini İlçe Başkan Vekili Gökhan İnce ile Milletvekili Adayı Sait Yazı yaparken, AK Partili Belediye Başkanları Ali Ertem, Efrahim Yeşil ve Faruk Korkmaz da yemeğe katılarak, Sait Yazı'ya destek verdiler.

Sait Yazı'dan sivil toplum örgütlerine yemek
16 Temmuz 2007 Pazartesi 08:26

Bölgemizde bulunan Dernek Başkanları ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı yemekte konuşan Milletvekili Adayı Sait Yazı, Derneklerin ve sivil toplum örgütlerinin demokrasinin bir ürünü olduğunu belirterek, 27 Nisan'da yara alan, sekteye uğrayan demokrasinin devamı için, ülkenin geleceği, kalkınması için tek başına ve güçlü bir AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu belirterek, "Tavrınızı demokrasiden yana kullanacağınızı ve istikrarın devamı yönünde tavır alacağınızı ümid ediyorum" dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayı Sait Yazı tarafından verilen yemeğin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkan V. Gökhan İnce, tüm katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra sözü Milletvekili Adayı Sait Yazı'ya bıraktı

TAVRINIZI DEMOKRASİDEN YANA KULLANIN

Demokratik bir toplum yapısı için sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çeken Milletvekili Adayı Sait Yazı, 27 Nisan'da Türki demokrasisinin ağır bir yara aldığına işaret ederek, "Demokrasinin ürünü olan sizler, 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerde tavrınızı demokrasiden yana, kalkınmadan yana, gelişmekten yana kullanacağınızı ümid ediyorum. Ülkemizin gelişmesi, kalkınması, çağdaşlaşması ancak demokrasi ile olur. Bürokratik devletlerin dünyanın hiçbir yerinde başarıya ulaşmadığı görülmektedir" dedi.

GÜÇLÜ VE TEK BAŞINA İKTİDARLAR LAZIM

Yarım kalan ve devam eden yatırımların tamamlanması, ülkenin milli gelirinin daha yükselmesi ve refah seviyesinin daha da yükseklere çıkması için güçlü ve tek başına iktidarlara ihtiyaç olduğunu belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, "90'lı yıllarda ülkeyi koalisyonlar yönetti ve ülke krizlere adeta mahkum edildi. O dönemlerde halkımız ezildi, fakirleştirildi. O dönemlerde sadece tefeciler para kazandı, bu garip millet yoksulluğa ve sefalete terk edildi. İkibinli yılların başında yine koolisyonlar ülkeyi yönetti ve 2001 ile 2000 krizleri hala hafızlarımızda" dedi.

ANAP VE DSP TASVİYE OLDU SIRADA MHP VAR

O yıllarda devletin memuruna, işçisine, maaş verebilmek için borç aradığını belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, "O Dönemlerde 22 tane banka hortumlandı, imarzedeler türedi, yolsuzluklar aldı başını gidiyordu. O dönemde iktidar olan ANAP ve DSP'yi bu millet tasfiye etti, bu seçimlerde de yine o dönemde iktidarda olan MHP'yi tasviye edecektir" dedi.

ÖNCE ÖDETTİĞİNİZ BEDELİ ÖDEYİN

Üstü kapalı olarak Genç Parti'yi de eleştiren Milletvekili Adayı Sait Yazı, "İkibinli yılların başında imarzedeler diye insanlar türediydi. O gün insanlara bedel ödettirenler, şimdi insanlara vaad ediyorlar, meydanlarda nutuk atıyorlar. Önce siz, bu millete ödettiğiniz bedeli ödeyin ve ondan sonra vaad edin" dedi.

BÜYEME TEK PARTİLİ DÖNEMLERDE OLUYOR

Sloganlarla ülke yönetilmeyeceğinin altını çizen Milletvekili Adayı Sait Yazı, istikrar, büyüme ve kalkınma için tek başına ve güçlü iktidarların şart olduğunu ifade etti. Türkiye'nin tek parti iktidarları döneminde büyeme hedeflerini tutturduğunu, kalkındığını belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, Menderes, Demirel, Özal ve AK Parti'nin geride kalan 4.5 yıllık iktidarlarını örnek gösterdi.

ENFLASYON DÜŞTÜ

Enflasyonun son 4.5 yıllık dönemde 3 haneli rakamlardan tek haneli rakamlara düştüğünü belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, AK Parti iktidarı döneminde paradan 6 adet sıfır atıldığını ve Türk Parası'nın değer kazandığını ifade etti.

İHRACAAT REKOR KIRDI

Kriz dönemlerinde kapanan, işçi çıkartan fabrikaların son 4.5 yıllık dönemde %100'e yakın bir kapasite ile çalıştıklarını belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Cumhuriyet tarihi boyunca 180 milyar dolarlık bir büyeme olurken, son 4.5 yılda bunun üzerine 230 milyar dolarlık bir büyüme daha gerçekleşti. AK Parti iktidarında Türkiye'nin büyüme rekorlari üst üste kırılldı. İhracaat 35 milyar dolarlardan 95 milyar dolarlara ulaştı. Yıl sonuna kadar bu daha da yukarılara çıkacak" dedi.

MİLLİ GELİRDE HEDEF 5 BİN DOLAR

"Biz, ülkemizi çok seviyoruz, ülkemizde istikrarın devam etmesi, gelişmenin, büyümenin hız kesmemesi için yeniden AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesini istiyoruz" diyen Milletvekili Adayı Sait Yazı, AK Parti iktidarı döneminde 2500 dolar olan milli gelirin son 4.5 yılda 5 bin dolar seviyesine çıktığını, yeni hedefin ise 10 bin dolar olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin AK Parti iktidarından önce dünya liginde 55. sırada olduğunu, 4.5 yılda 17. sıraya kadar yükseldiğini belirterek, bunun güçlü ve tek başına iktidar ile gerçekleştiğini ifade etti.

BÖLGEMİZE YAPILANLARI DA ANLATTI

tekirdağ'da ve bölgemizde AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımları da anlatan Milletvekili Adayı Sait Yazı, geçen 4.5 yıllık dönemde ilçemizdeki derslik açığının önemli ölçüde giderildiğini, Çerkezköy-Çorlu Yolu'nun yapımının tamamlanmak üzere olduğunu, Muratlı-Tekirdağ Demir Yolu yapımına başlanıldığını kaydetti.

BAŞKANLAR DA DESTEK İSTEDİ

Konuşmasının sonunda sivil toplum örgütü temsilcilerinden destek isteyerek sözlerini tamamlayan Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın ardından söz alan AK Partili Belediye Başkanları Ali Ertem, Efrahim Yeşil ve Faruk Korkmaz da istikrarın devamı için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini belirterek, partilerine destek istedilr.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.