Sakatlar Derneği makbuz karşılığı fitre ve zekât a

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya vatandaşların fitre ve zekâtlarını makbuz karşılığı derneğe verebileceklerini söyledi.

Sakatlar Derneği makbuz karşılığı fitre ve zekât a
20 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Ramazan Ayı içinde verilen fitrelere talip olduklarını söyledi. Derneklerinde gıda yardımına muhtaç ailelerin de bulunduğunu söyleyen Çetinkaya, “Bu kişilere yardım etmek isteyenlere kapımız açık. İsterlerse bu kişilerin adreslerini yardım etmek isteyenlere verebiliriz. Onlarla kendi elleriyle yardımlarını gerçekleştirebilirler” dedi.
YARDIMLARI KENDİ ELİNİZLE TESLİM EDEBİLİRSİNİZ
Ramazan Ayı ile birlikte insanların fitre ve zekât verecek yer aradığını söyleyen Çetinkaya, dernek olarak makbuz karşılığı fitre ve zekat alacaklarını ifade etti. Başkan Hayrettin Çetinkaya, "Fitre, zekât ve erzak yardımı yapmak isteyen kişi kurum ve kuruluşlar, derneğimize yardım yapabilirler. Yardım yapmak isteyenler, yardım yapacakları evlere bizzat giderek, o ailelerin durumunu görerek yapabilirler. Eğer isterlerse de, yapacakları yardımı derneğimiz aracılığıyla da ulaştırabilirler” dedi.
YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILACAK
Derneğin kamu yararına olan bir dernek olduğunu, bağışların makbuz karşılığı kabul edildiğini belirten Çetinkaya, “Makbuz karşılığında aldığımız fitre ve zekatları doğru şekilde değerlendirerek ihtiyaç sahibi ailelere ve engellilere veriyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.