Sakatlar Derneği şov yapacak

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, 36'sı akülü olmak üzere toplam 66 tekerlekli sandalyenin geldiğini ve dağıtımların yakında başlayacağını belirtti.

Sakatlar Derneği şov yapacak
29 Temmuz 2007 Pazar 22:53

ÜYE OLMAK GEREKİYOR

36'sı akülü olmak üzere toplam 66 tekerlekli sandalyeyin geldiğini ve dağıtımın kısa bir süre sonra başlayacağını belirten Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya "Daha önce üyelerimize bildirdiğimiz ve tespitlerini yaptığımız 36'sı akülü toplam 66 adet tekerlekli sandalye geçtiğimiz gün Derneğimize geldi. Bu sandalyeleri daha önceden tespitlerini yaptığımız özürlü ve sakat arkadaşlara dağıtacağız.

Henüz boşta olan tekerlekli sandalyemiz de mevcut, onları da kullanmak üzere tespit çalışmalarımızı yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile sürdürüyoruz. Ancak bu sandalyeleri verebilmemiz için, sandalyeyi alacak kişinin derneğimize kayıtlı üye olması gerekiyor.

AÇILIŞ'TA TÖREN DÜZENLENECEK

Sandalyelerimizi tespit ettiğimiz arkadaşlarımıza verirken, Belediye Başkanlığı tarafından Derneğimize bedelsiz olarak tahsis edilen yeni Dernek Binamızın resmi açılışında tören ile gerçekleştireceğiz. Açılış törenimizde yine kendisi de sakat olan ve İstanbul'da bulunan bir bayan arkadaşımız tarafından verilecek konser düzenleyeceğiz. Güzel bir tören olacağını tahmin ediyoruz. Sandalyelerin teslimini de bu sırada gerçekleştirilecek olan törenle yapacağız. Açılış törenini ise en geç Ağustos ayının 20'sinde yapmayı planlıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.