Sakatlar Derneği üyelerine Ramazan kolisi dağıtıyor

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın derneğe yaptığı 100 koli Ramazan kolisi yardımını üyelerine dağıtmaya başladı

Sakatlar Derneği üyelerine Ramazan kolisi dağıtıyor
06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:26

 AİDAT BORCU OLMAYAN ÜYELER FAYDALANABİLECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne yapmış olduğu 100 koli Ramazan kolisi yardımı dernek üyelerine dağıtılmaya başlandı. Derneğin idari katında ad, soyad ve imza karşılığında verilen fişle Ramazan kolisini alan dernek üyelerinde yardımdan yararlanmak için iki şart aranıyor. Bunlardan ilki dernek üyesi olmaları; ikincisi ise aidat borcu olmamalı.

ÇTSO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Konu hakkında açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya; “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 100 adet Ramazan kolisi yardımı istemiştik. Sağ olsunlar talebimizi geri çevirmediler. Başta ÇTSO Başkanımız Süleyman Kozuva olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“AMAÇ DERNEĞİN DEVAMLILIĞINI SAĞLAMAK”

Ramazan kolilerinin dağıtımı hakkında bilgi veren Çetinkaya; “Engellilerimiz buraya gelip ad, soyad ve imza karşılığı bir fiş alıyorlar. Daha sonra aldıkları o fişi aşağıda kolilerimizin bulunduğu alanda görevli arkadaşımıza vererek kolisini alıyorlar. Ancak Ramazan kolilerini her üyemize vermiyoruz. Sadece derneğe aidat borcu olmayan üyelerimiz bu yardımdan faydalanabiliyor. Bu uygulamanın amacı da derneğimizin devamlılığını sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

“İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOK FAZLA VATANDAŞIMIZ VAR”

Yapılacak olan yardımlara kapılarının açık olduğunu belirten Çetinkaya; “Diğer kuruluşlarımız da bu şekilde yardımlar yapmak isterlerse kapımız açık. Çünkü çevremizde ihtiyaç sahibi çok fazla vatandaşımız var. İsterlerse onlara ihtiyacı olan vatandaşların bilgilerini verelim, onlar irtibat kurarak yardım etsinler. İsterlerse de yardım malzemelerini bize versinler, biz de ihtiyaç sahiplerine iletelim. Yapılacak yardımlardan dolayı şimdiden herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.