Sakatlar Derneği’nde iftar programı düzenlendi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi kurucu üyelerinden Mustafa Gezer, dernek üyelerine ve aile mensuplarına Çerkezköy Sakatlar Derneği binası önünde 250 kişilik bir iftar verdi. Dernek önündeki çilek bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde üyeler ve aile mensupları müzik eşliğinde iftar yaptı

Sakatlar Derneği’nde iftar programı düzenlendi
08 Temmuz 2014 Salı 07:46

İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Sakatlar Derneği kurucu üyelerinden Mustafa Gezer dernek üyeleri ve aile mensuplarına Çerkezköy Sakatlar Derneği Binası önündeki çilek bahçesinden bir iftar yemeği düzenledi. Üyelerin ve aile mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği, müzikler eşliğinde hoş bir şekilde geçti. Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Böyle bir organizasyon düzenlediği için kurucu üyemiz Mustafa Gezer’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
FİTRE VE ZEKATLAR MAKBUZ KARŞILIĞI ALINIYOR
Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, ramazan boyunca iftar yemeği vermek isteyenlerin Çerkezköy Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi binasının önündeki çilek bahçesini kullanabileceklerini söylerken, dernekte kalmakta olan kimsesiz ve engelliler için fitre ve zekatların da makbuz karşılığı alındığını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.