Sakatlar Derneği’nden Ertem’e teşekkür ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetimi Belediye Başkanı Ali Ertem’e nezaket ziyaretinde bulundu. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetimi 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sakatlar Haftası’nda kendilerine verdiği desteklerden ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sakatlar Derneği’nden  Ertem’e teşekkür ziyareti
04 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya'nın bulunmadığı ziyarette Başkan Yardımcısı Mehmet Eser ve Yönetim Kurulu Üyeleri verdiği destekten ötürü Başkan Ertem’e teşekkür ederken, Başkan Ertem de ellerinden geldiğince bu tür konularda yardım ettiklerini dile getirdi.
ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE ETTİ
Ziyaret esnasında Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Eser Dernek adına Belediye Başkanı Ertem’e üzerinde Atatürk silueti olan bir portre hediye etti.  Ziyarette Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Eser, Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Şahin, Songül Erdoğan, Ayten Sakine Arslan ve Meral Dağaşan yer aldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.