Sakatlar haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

10-16 Mayıs Sakatlar haftası tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Düzenlenen etkinliklerde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ilk olarak Atatürk Caddesi boyunca yürüyüş yaparak Atatürk anıtına çelenk sundu

Sakatlar haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:32

 KATILIM YOĞUN OLDU

Sakatlar Haftası Çerkezköy’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. TSD Çerkezköy Şubesinin düzenlediği sakatlar haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Pera pastanesi önünden Atatürk anıtına kadar yürüyüş düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan, ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, ve çok sayıda engelli ile vatandaşlar katıldı.

ETKİNLİKLER DERNEK BİNASINDA DEVAM ETTİ

Yoğun katılımın yaşandığı yürüyüş eski Özel Çerkezköy Hastanesi kavşağından başlayarak, Belediye Meydanında son buldu. Yürüyüşün son bulması ile beraber Atatürk Anıtına TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya tarafından çelenk konuldu. Çelenk sunumunun ardından etkinlikler TSD Çerkezköy Şubesi hizmet binasında devam etti.

HEPİMİZ BİRER ÖĞRENCİ ADAYIYIZ

Sakatlar Derneğinin konferans salonunda düzenlenen etkinlikler kapsamında güzellik yarışmasında Ece Şentürk, Vildan Civaş, Ebru Çınar, Cisem Aksu, Gülçin Çil, Büşra Tecmen, Büşra Doğan, Nursena Kuru, Elif Kısa, Gülfem Tuna, Sevgi Kaş, Gayenur Şanal, Özlem Gündoğdu, Melten Mardin ve Merve Mardin taç ve çiçek ile ödüllendirildi. Güzellerin hediyelerini ise Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı takdim etti. Başkan Balkı yaptığı konuşmada, “Hepimiz engelli adayıyız. Onların hayatına engelsizliği sunmak bizlerin görevi ve bu görevi yerine getiren Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ekinlik kapsamında ‘Hayatımdaki Engelleri Kaldırabilir misin’ konul şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Şiir dalı yarışmasında birinci Mevlana Ortaokulundan Nurgül Özses, ikinci Tepe Ortaokulundan Gülşah Karaman, üçüncü ise Tepe Ortaokulundan Eren Civan oldu. Kompozisyon dalı yarışmasında ise birinci Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesinden Ecem Deveci, Halit Narin Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinden Dilek Sarı, üçüncü ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesinden Berfin Tanıyan oldu. Resim yarışmasında ise birinci Gaziosmanpaşa İlkokulundan Duru Pehlivan, Tepe İlkokulundan Deniz Ulusoy, üçüncü ise Cansel Gürsoy Şen Anaokulundan Edanur Narlıoğlu oldu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.