Sakatlar yeni yerlerine geçiyor

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, bir süre önce Çerkezköy Belediyesi'nden bedelsiz olarak aldıkları yeni yerlerine geçmek için gün sayıyor.

Sakatlar yeni yerlerine geçiyor
24 Temmuz 2007 Salı 08:29

AİLELER SAHİP ÇIKTI

Bir süre önce başlatılan tadilat çalışmalarının sona erdiğini ve artık yeni yerlerine geçmek için gün saydıklarını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya "Bir süre önce Belediye'miz bize eski köy minibüsleri durağını bedelsiz olarak kullanmamız amacı il vermişti. Ancak giriş çıkışları ve içeride bazı değişiklikler yapılabilmesi için Belediye'mizin başlattığı tadilatdan dolayı da inşaat pislikleri birikmişti. Ancak özürlü ve sakat aileleleri kendi yerleri olarak gördükleri bu yeni yerimize sahip çıktılar ve geçtiğimiz gün kovayı, süpürgeyi kapan temizliğe geldi"

DAYANIŞMAMIZ ARTIYOR

"Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Ertem bizim isteğimizi kırmadı ve sağolsun bize sahip çıktı. Ayrıca binayı bizim rahatlıkla kullanabilmemiz açısından da AB standartlarına uygun bir şekilde tadilat yapmamız için de gerekli olan ne varsa destek oldu. Kendisine bu yüzden bir kez daha teşekkür ediyoruz. Özürlü ve sakat ailelerinin yeni yerimize sahip çıkmaları ve kovayı süpürgeyi kaparak temizliğe koşması da bizler için ayrıca sevindirici oldu. Sakat aileleri yeni yerimize sahip çıkarak kendi yerleri olarak gürdü. Geçtiğimiz gün inşaat pisliklerinden mutfak dolaplarına, tuvaletlerden büro bölümüne heryeri temizlediler. Bu bizim dayanışmamızın artmasının bir göstergesi ve yeni oluşumumuzun olumlu yönde olduğunun göstergesidir. Ben derneğimize sahip çıkan herkese ve dayanışmayı arttıran özürlü ve sakat ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.