Salih Bezgin bilgisiz mi, ilgisiz mi?

AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, geçtiğimiz gün paylaştığı bir videoyla Kapaklı Belediyesi’ni eleştirmeye çalıştı. Ancak; Bezgin bilmediği ya da bilip de sustuğu bir nokta vardı: “Çukuru açan ve kapatması gereken mercii Belediye değil; çalışmayı gerçekleştiren telekomünikasyon şirketiydi.” Bezgin’in bu paylaşımı ise akıllarla 3 soru getirdi: “Bu paylaşım; Bilgisizlikten mi? Kapaklı’daki çalışmalara ilgisizlikten mi? Gerçek olmayan bir olayla vatandaşı kandırmaya çalışmaktan mı? kaynaklanıyor?”

Salih Bezgin bilgisiz mi, ilgisiz mi?
08 Ağustos 2018 Çarşamba 15:06

YALAN MI, YANLIŞ MI?
Geçtiğimiz hafta Emre Koç adlı bir Facebook kullanıcısı, çektiği ve kişisel hesabından paylaştığı bir videoda, Kapaklı’da çalışmalarına devam eden ve bu çalışmalar kapsamında yola kablo yarıkları açan bir telekomünikasyon şirketinin çukurlarını toprakla kapatan bir vatandaşı takipçilerine izletti.

BELEDİYEYİ SUÇLADI
Telekomünikasyon şirketinin çukurlarının ‘alakası olmadığı halde’ Kapaklı Belediyesi’nin gibi yansıtıldığı videoda, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı eleştirilmeye çalışıldı.



BEZGİN DE YALANA ORTAK OLDU

İçeriğinde bilgisizlik veya kötü niyetten dolayı gerçek olmayan ifadelerin paylaşıldığı bu video, AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin tarafından da paylaşıldı. Bezgin’in videoyu izleyip izlemediği bilinmezken, gerçeği yansıtmayan ifadelerle dolu videoyu, iktidar partisinin Kapaklı İlçe Başkanlığı gibi sorumluluğu yüksek bir kişinin paylaşması ise olumlu karşılanmadı.

ALGI YÖNETİMİ Mİ?
Konuyu bilmeyen ve araştırmayan kişilerin kolaylıkla inanacağı videoyu paylaşan Salih Bezgin’in, Kapaklı’da gerçek dışı durumlarla siyaset yaptığı iddialarına neden oldu. Diğer iddialar ise Bezgin’in konu hakkında ‘bilgisiz’; Kapaklı’da yapılan çalışmalar hakkında da ‘ilgisiz olduğu yönünde.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.