Şamat ve Özyurt’tan Başkan Çoban’a veda ziyareti

Arnavutköy Müftülüğe atanan Saray Müftüsü Bahri Şamat ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Döner Sermaye Sayanlığa atanan Saray Mal Müdürü Özgür Özyurt Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a veda ziyaretinde bulundular.

Şamat ve Özyurt’tan Başkan Çoban’a veda ziyareti
19 Ağustos 2014 Salı 07:12

Rotosyon gereği atamaları gerçekleşen Saray Müftüsü Bahri Şamat ve Saray Mal Müdürü Özgür Özyurt Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti.
EN İYİ HİZMET DÖNEMİMİ SARAY’DA GEÇİRDİM
Ziyarette de düşüncelerini paylaşan Müftü Bahri Şamat, 2008 yılından buyana Saray’da görevini yerine getirdiğini belirterek, “Rotasyon gereği tayinim İstanbul Arnavutköy ilçesine çıktı. Bundan sonra Arnavutköy’de görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım. Saray’da görev yaptığım 6 yıl boyunca halkımızdan, yöneticilerimizden ve her kademedeki idarecilerimizden memnun kaldım, hepsinden sevgi ve saygı gördüm. 32 yıllık görev hayatımda en iyi hizmet dönemimi Saray’da geçirdim. Saray’da çok güzel dostluklarla, anılarla ayrılıyorum. Saray Halkına, yöneticilerimize, Belediye Başkanımıza bugüne kadar verdikleri destekten, gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK
Mal Müdürü Özgür Özyurt’ta Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Döner Sermaye Sayanlığa atandığını belirterek, İlçemizde görev yaptığımız süre içinde birlik ve beraberlik içinde başarılı çalışmalara imza attık. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen herkese özelikle de Belediye Başkanımız Nazmi Çoban’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
BAŞKAN ÇOBAN PLAKET TAKDİM ETTİ
Şamat ve Özyurt’un Saray’da sevgi ve saygıyla hatırlanacağını söyleyen Başkan Çoban, Müftümüz Bahri Şamat ve Mal Müdürümüz Özgür Özyurt ayrım yapmadan halkımıza en iyi hizmeti sunmuşlardır. Hu hizmet anlayışı onların Saray halkından büyük saygı görmelerini de beraberinde getirmiştir. Görev süreleri içinde hep işbirliği içinde çalıştık. İlçemiz üzerinde çok büyük emekleri var. Saray halkı adına müftümüze ve Mal müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Saray’da hep sevgiyle, saygıyla hatırlanacaklardır” dedi.
Başkan Çoban konuşmasının ardından Şamat ve Özyurt’ta plaketlerini takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.