ŞAMPİYON FENERİUM BOMBOŞ!

Şike soruşturması ile çalkalanan Fenerbahçe'nin ürünlerinin satışı yapılan 'Fenerium TIR'ı Çerkezköy'e geldi. Belediye Meydanı'na park eden Fenerium Tır'ının bomboş olması şike soruşturmalarına bağlandı.

ŞAMPİYON FENERİUM BOMBOŞ!
06 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy'e gelen Şampiyon Fenerbahçe'nin ürünlerinin satıldığı Fenerium TIR'ı şike soruşturmalarının kurbanı oldu. Belediye Meydanı'nda iki gün kalan TIR'a Çerkezköy'deki Fenerbahçeliler ilgi göstermedi!
ŞİKE SORUŞTURMASI ETKİLEDİ
Son yılların en büyük 'Şike-teşvik' soruşturması ile sarsılan Fenerbahçe'ye bir darbede Fenerium TIR'ından geldi. Çerkezköy'e gelen Fenerium Mağazaları'nın Sarı Tır'ı iki gün Belediye Meydanı'nda konakladı. Fenerbahçeliler'in gönül verdikleri sarı-lacivertli takımın formasını satın aldığı Sarı TIR, bu kez ilgi görmedi. Şampiyon Fenerbahçe'nin şapka, forma, tişört, eşofman ağırlıklı sarı-lacivertli ürünlerin satıldığı TIR, Çerkezköylü Fenerbahçeliler'den umduğunu bulamadı. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 50 kişinin göz altına alındığı 'şike' soruşturmasına kurban giden Fenerium TIR'ı ikinci günün sonunda yönünü Çorlu'ya çevirdi.
Silivri'den Çerkezköy'e gelen Fenerium Sarı TIR'ının, buradan Çorlu'ya daha sonra Trakya'daki diğer il ve ilçelere uğrayacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.