Şampiyon güreşçi Kırkpınar’da altın aldı

Bu yıl 660’ıncısı düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boy’da mücadele eden güreşçimiz Caner Arslan, altın madalya aldı.

Şampiyon güreşçi Kırkpınar’da altın aldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Temmuz 2021 Pazartesi 11:30

ÇERKEZKÖY  VE TEKİRDAĞ’I BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ
 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boy kategorisinde şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan, bir kez daha Çerkezköy ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil etti. Rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi olan güreşçimiz Caner Arslan, Çerkezköylülerin gurur kaynağı oldu.

DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK
   Caner Arslan’ın, daha önce Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde de Teşvik 1 Boy’da 1’inci olarak göğsümüzü kabarttığını anımsatan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Caner Arslan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde de gururumuz oldu. Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etti. Ben Caner’in bundan sonraki spor hayatında çok daha büyük başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.
Akay, Caner Arslan ile birlikte Antrenör Fatih Dağdelen ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz’ı da tebrik etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.