Şampiyon iftar yemeğinde buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz ay düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası'nda, Çerkezköy Belediyesi personelinin şampiyonluğa ulaştığı takım için bir iftar yemeği verdi

Şampiyon iftar yemeğinde buluştu
18 Temmuz 2014 Cuma 07:16

İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaşan Çerkezköy Belediyesi takımı personeline bir iftar yemeği verdi. Düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Belediyesi Futbol Takımı Antrenörü Ahmet Sarı ve takım oyuncuları katıldı
"TEKRAR TEBRİK EDİYORUZ"
Çarşamba günü Et Beyi Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaşan takımımızı tebrik etme amaçlı bir iftar yemeği düzenledik. Kendilerini yeniden başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayıdır. Bizlerde takımımız için iftar yemeği düzenleyip bir arada olmak istedik" ifadelerini kullandı.
BASIN İLE ESPRİLİ DİYALOGLAR
Düzenlenen iftar yemeğinde, basın mensupları ile oyuncular arasında da ilginç diyaloglar da yaşanırken, Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası başlamadan önce hazırlık maçında karşı karşıya gelen basın mensupları ile Çerkezköy Belediyesi maçı basın mensuplarının 8-5 galibiyeti ile sonuçlandı. Ancak Kaymakamlık Halı Saha turnuvasının açılış maçında Nurullah Narin Ortaokulu’na  bariz hakem hataları sonucu 4-2 yenilen basın mensupları turnuvaya ilk turda veda etmişti. Buna karşı, Çerkezköy Belediyesi ise finale kadar yükselerek son maçta karşılaştığı Tugay Komutanlığını penaltı atışları sonunda yenip kupaya uzandı. İftar sofrasında buluşan basın mensupları ile belediye personeli arasında bu durum esprili diyalogların yaşanmasına yol açtı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.