Şampiyon Kokoreç Çerkezköy’de açıldı

Şampiyon Kokoreç, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Öztrak Caddesi, Atılım Blokları, No: 2/A adresinde Çerkezköy’ün hizmetine açıldı

Şampiyon Kokoreç Çerkezköy’de açıldı
11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:11

 YOĞUN BİR KALABALIK VARDI

Açılışa AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AKP Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve çok sayıda Çerkezköylü vatandaş katıldı.

ÖĞE: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Açılış kurdelesi kesilmeden önce kısa bir konuşma yapan AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe; “Bugün Çerkezköyümüze iyi bir marka, güzel bir marka olan Şampiyon Kokoreç işletmesini kazandıran İlker Bey ve Cem Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Burada, bu açılışta bizimle beraber olan Çerkezköylü vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Milletvekillerimiz burada, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız burada… Hep beraber bu işyerinin açılışını yapacağız. İnşallah hayırlı, bereketli, güzel kazançlar nasip elde ederler, güzel işler yaparlar. İnşallah uzun dönemli bir işyeri olur. Kendilerine tekrar Çerkezköy’e böyle bir işletme kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Allah hayırlı, uğurlu etsin inşallah.” ifadelerini kullandı.

KOKTEYL VERİLDİ

Abdullah Öğe’nin konuşmasının ardından Abdullah Öğe, Ayşe Doğan, Ahmet Üzgün ve Süleyman Kozuva açılış kurdelesini kestiler. İşletmenin içi bir süre gezildikten sonra katılımcılar Şampiyon Kokoreç tarafından verilen kokteyle geçtiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.