ŞAMPİYON MEMİŞ’TEN AKAY’A ZİYARET

İtalya’da gerçekleştirilen Open Heavy Weight Shreru Classic Ağır Sıklet Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Milli sporcu Furkan Memiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

ŞAMPİYON MEMİŞ’TEN AKAY’A ZİYARET
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Temmuz 2022 Salı 22:34

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “24-26 Haziran tarihlerinde İtalya’nın Roma kentinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en önemli ‘Ağır Sıklet’ Şampiyonalarından birisi olarak kabul edilen Open Heavy Weight Shreru Classic 2022 yarışmasında Çerkezköylü sporcumuz Furkan Memiş büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonu oldu. Ülkemizi ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil eden Milli sporcumuz, kentimize altın madalya ile döndü. Sporcumuzu gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.