Şampiyon sporcu Akay’ı ziyaret etti

Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boy’da 1’inci olarak göğsümüzü kabartan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay’ı ziyaret etti.

Şampiyon sporcu Akay’ı ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Mayıs 2021 Cuma 12:27


ÇERKEZKÖY’Ü VE TEKİRDAĞ’I BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ
   21 – 23 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boy kategorisinde şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan, antrenörü Fatih Dağdelen ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz ile birlikte Akay’ı makamında ziyaret etti. Caner Arslan’ın Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil ettiğini kaydeden antrenör Fatih Dağdelen, “Sporcumuz ile birlikte sizi ziyaret edip, desteklerinizden dolayı teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı.
KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Güreş sporuna ilgi duyan çocuklarımız için Yaz Spor Okullarımız bünyesinde açtığımız Güreş kurslarına pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldık. En kısa zamanda pandemi sürecinin bitmesini ve çocuklarımızı yeniden yaz spor kurslarımızla buluşturabilmeyi temenni ediyoruz” dedi.
GURURUMUZ OLDU
   Caner Arslan’ın, Antalya’da çok önemli bir başarıya imza attığına vurgu yapan Akay, “Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boy’da 1’inci olarak göğsümüzü kabarttı. Gururumuz oldu. Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etti. Ben Caner’in bundan sonraki spor hayatında çok daha büyük başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.