Şampiyona öncesi Mandalı’yı ziyaret ettiler

Trabzon’da düzenlenecek olan Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonasına katılacak olan Kapaklıspor Boks Şubesi, Şampiyona öncesinde Şube Antrenörü Sedat Yaka, Kulüp Başkanı Adem Yavaş ve Sporcular ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti

Şampiyona öncesi Mandalı’yı ziyaret ettiler
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:33

 İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Ziyarette konuşan Kapaklı Spor Boks Şubesi Antrenörü Sedat Yaka, “Trabzon da yapılacak olan Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası öncesi Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Şampiyonadan başarılı bir şekilde ayrılarak, ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BUGÜN OLDUĞU GİBİ YARINDA SPORA DESTEK OLACAĞIZ

Her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bende sporu seven ve geçmişte sportif faaliyetlere katılan bir kardeşiniz olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve sporcularımıza her zaman destek olacağız. Belediye olarak spora ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da spora destek olacağız” dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEKLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Bir şehrin yapılanması, planlaması ve inşası kadar o şehirde yaşayan bireylerin ihtiyacı olan ve hem bedensel hem de ruhsal gelişmesine katkı sağlayan spor yatırımlarına da önem vermek zorundadır. Sporcuya ve spora desteklerimiz artarak devam edecek” açıklamasında bulundu.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Sporu ve sporcuyu seven bir belediye başkanı ile birlikte çalışmaktan son derece memnun olduklarını belirten Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, İrfan Mandalı’ya kulüplere verdiği desteklerden dolayu teşekkür etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.