Şampiyonun adı Veliköy ÇPL

Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi, Liseler Arası Genç Erkekler İl Birinciliği Çerkezköy Grubu’nu şampiyon olarak tamamladı. Oynadığı üç karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik alarak alan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri grubu yedi puanla tamamlayarak şampiyonluğa ulaşmayı başardılar

Şampiyonun adı Veliköy ÇPL
29 Kasım 2014 Cumartesi 08:19

ÇERKEZKÖY GRUBUNDA 4 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Liseler Arası Genç Erkekler İl Birinciliği Çerkezköy Grubu’nda Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı, Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ve Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı mücadele etti.

İLK KARŞILAŞMAYI 2-0 KAZANDI

Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ilk karşılaşmasında Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça iyi başlayan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı her iki devrede de rakibi karşısında goller bularak karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi.

İKİNCİ MAÇINDAN DA GALİBİYET İLE AYRILDI

İlk maçını galibiyet ile bitiren Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci karşılaşmasında ise Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibi karşısında tek gol bulan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak puanını altı yaptı. Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı grubun üçüncü ve son karşılaşmasında ise geçtiğimiz sezonun şampiyonu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.

ÇTSO ANADOLU LİSESİ İKİNCİ OLDU

Rakibi karşısında maça iyi başlayamayan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı üst üste gelen iki golle maçta mağlup duruma düştü. Rakibi karşısında ikinci devre toparlanan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ikinci devre bulduğu iki golle karşılaşmadan bir puan ile ayrılmasını bildi. Bu beraberlik ile puanını yedi yapan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı grubunu lider tamamlayarak Tekirdağ finallerine yükselmesini bildi. Grupta Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ise grubu dört puanla ikinci tamamladı.

TEKİRDAĞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Antrenörü Serhad Alışkın, grubu lider olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Oyuncularımız gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Rakiplerimiz karşısında iki galibiyet ve bir beraberlik aldık. Tekirdağ finallerinde ise Çorlu grubunu ikinci sırada bitiren takım ile 9 Aralık’ta üst tura çıkabilmek için karşı karşıya geleceğiz. Çerkezköy’ü Tekirdağ’da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.