Samsunlular Derneği şehitlerimizi andı

Çerkezköy Samsunlular Derneği’nde, Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu

Samsunlular Derneği şehitlerimizi andı
18 Eylül 2015 Cuma 17:45

İKRAMLARDA BULUNULDU

Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda da Çerkezköy Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Enver Bayram’ın düzenlemeleriyle hazırlanan gecede Mevlid-i Şerif okutulmasının ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

MEVLİD’E İLGİ BÜYÜKTÜ

Çerkezköy Samsunlular Derneği’nde okutulan Meclid-i Şerif’e Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı aynı zamanda da 26. Dönem Milletvekilliği Seçimleri Bağımsız Adayı Mustafa Ordu, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Enver Bayram, CHP Çerkezköy Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.