Samsunlular geleneksel iftarda buluştu

Çerkezköy Samsunlular Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar programının dördüncüsü gerçekleştirildi. İftarda ilçe protokolü ve dernek üyeleri birlikte oruç açtı

Samsunlular geleneksel iftarda buluştu
20 Haziran 2016 Pazartesi 17:53

KATILIM YOĞUN OLDU
 
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Dernek Binası önünde önceki akşam düzenlenen iftara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyeleri, Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, STK temsilcileri ve çok sayıda Samsunlu vatandaş katıldı.
 
DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin düzenlendiği iftar programına Samsunlu vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Okunan ezanla birlikte oruçlar açılırken, okunan dua eşliğinde de hep birlikte dua ettiler. İftar davetine icabet eden davetlilere teşekkür eden Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Ramazan Ayı’nın tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerini tamamladı.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.