Samsunlular sponsorlara plaket verdi

Kapaklı Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından haftasonu Kazak Gölü'nde düzenlenen piknik şölenine sponsor olan ve katkı sağlayan firmalar ve kişilere Gönlübol Lokantası'nda düzenlenen bir yemek ile teşekkür edildi.

Samsunlular sponsorlara plaket verdi
10 Haziran 2011 Cuma 00:00

10 BİN KİŞİ KATILDI
Gönlübol Lokantası'nda düzenlenen yemeğe ev sahipliği yapan Kapaklı Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hicabi Süzen, şuana kadar düzenledikleri en iyi ve geniş katılımlı pikniği gerçekleştirdiklerini belirterek"Pikniğimize yaklaşık 10 bin hemşehrimiz katıldı. Bir hemşehrimizin cenazesi olmasına rağmen pikniğimize gösterilen ilgi ve alaka son derece güzeldi" dedi.
BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
"Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz piniğimize katkı koyan, emek veren, sponsor olan tüm kişi, kuruluş ve firmalara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Pikniğimize katılan tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum" diyen Kapaklı Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hicabi Süzen, Samsunlular olarak bu tür etkinliklerin altına imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.
AĞALIK KUPALARI VE PLAKETLER VERİLDİ
Dernek Başkanı Hicabi Süzen'in konuşmasının ardından 2010-2011 Piknik Ağası Selami Hekimoğlu ile 2011-2012 Piknik Ağası Bilal Acar'a Ağalık Kupaları verildi. Daha sonra piknik şölenine sponsor olanlara plaketleri verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.