Samsunlular’dan Çanakkale çıkarması

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyesi 70 kişi, eşleriyle birlikte Çanakkale Savaşları'nın yapıldığı alanları gezdi

Samsunlular’dan Çanakkale çıkarması
24 Mayıs 2015 Pazar 23:18

 ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA ETTİLER

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyesi 70 kişi, eşleriyle birlikte Çanakkale Savaşları'nın yapıldığı alanları gezdi. Üyeler, doğal ve kültürel değerlerin yanı sıra 1. Dünya Savaşı tarihi açısından büyük önem taşıyan cesaret ve kahramanlıkların sergilediği Gelibolu Yarımadası'nı da dolaşarak şehitler için dua etti.

HER TÜRK EVLADI ÇANAKKALEYİ GÖRMELİ

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Enver Bayram, Çanakkale'nin anlatılması zor bir mücadele olduğunu belirterek, "Çanakkale'de 250 bine yakın vatan evladımız çok zor şartlarda mücadele edip savaşmış, destanlaşmış ve şehit olmuştur. Oraları görmeyen insanlara o duyguları anlatmak çok zordur. Her Türk evladının, en az bir defa Çanakkale'yi görmesi gerekir. Biz de Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerimiz ve eşleri için sosyal faaliyetlerimizden birini daha yapmaktan mutluluk duyduk” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.