Sanayicilerden ÇOSB yönetimine tam destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 16’ncı Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. ÇOSB konferans salonunda yapılan toplantıya; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

Sanayicilerden ÇOSB yönetimine tam destek
11 Nisan 2018 Çarşamba 14:20

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Yoklama ve açılışın ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Turgut Bıyıklı’nın gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine de Yaşar Çalışkan ve Alp Karahasanoğlu seçildi.
DESTEK VE GÜVENDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Genel Kurul’da 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların Yönetimlerine verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Sanayici arkadaşlarımın yönetimimizi oy birliğiyle ibra etmesinden ve çalışmalarımızı övgü ile taçlandırmalarından ve şahsıma gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederim.”
BAŞARILAR DİLEDİLER
Genel Kurul’da söz alan sanayiciler, ÇOSB Yönetim Kuruluna yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.