Sanayi'deki duraklar belirlendi

Veliköy Belediyesi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının 2. oturumu Belediye Başkanı Hanifi Belindir Başkanlığı'nda yapılırken, toplantıda Veliköy Planlı Sanayi Bölgesi'ndeki durak yerleri tespit edildi ve İmar Komisyonu'nun Beylik Çayırı ile ilgili hazırladığı çalışmalar görüşüldü.

Sanayi'deki duraklar belirlendi
16 Haziran 2011 Perşembe 00:00

4 MECLİS ÜYESİ KATILMADI
Açılış ve yoklama ile başlayan Meclis toplantısına mazaret bildiren Meclis Üyeleri Ramazan Çetinkaya, İrfan Kurt, Şahin Büyükkaban ve Kani Var katılamazken, Meclis toplantısı saygı duruşunun ardından gündemin 3. maddesinde yer alan bir önceki Meclis karar özetinin okunması ile devam etti.
DURAK YERLERİ TESPİT EDİLDİ
Ardından gündemin 4. maddesinde yer alan Sanayi Durak Yerleri'nin görüşülmesine geçildi. Bu gündem maddesi ile ilgili Meclise bilgi veren Başkan Belindir, İmar Komisyonu'nun 10 adet durak yeri belirlediğini belirterek, "Bunlar 280 ada 13 parsel karşısı, 159 ada İş Merkezi önü, 165 ada 2 parsel köşesi, 161 ada 2 parsel köşesi, 163 ada 1 parsel önü, 135 ada önü, 331 ada 6 parsel önü, 280 ada 9 parsel önü ve 286 ada 4 parsel önü" dedi.
BEYLİK ÇAYIRI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Durak yerlerinin belirtilmesinin ardından söz konusu gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi ve gündemin son maddesi olan Beylik Çayırı ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesine geçildi. Bu gündem maddesi ile ilgili de Meclise bilgi veren Başkan Belindir, Komisyonun Beylik Çayırı'nda yapılacak olan plan tadilatı ile ilgili çalışmaları devam ettirdiğini ve konu üzerinde bir sonraki Meclis toplantısına kadar çalışacağını ifade ettikten sonra, Komisyonun çalışmalarına devam etmesi oy birliği ile kabul edildi.
PROJE ONAYLANDI
Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Meclise bilgi veren Başkan Belindir, Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenledikleri kursların açılışının yapılacağını ifade etti ve ayrıca yapacakları üst geçitin projesinin Ankara'da Karayolları tarafından onaylandığı müjdesini verdi.
Başkan Belindir'in konuşmasıın ardından Meclis toplantısı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.