Şanlı Zaferin 96. Yıldönümü kutlu olsun ​

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü kutlamaları, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de düzenlenen resmi törenle başladı

Şanlı Zaferin 96. Yıldönümü kutlu olsun ​
03 Eylül 2018 Pazartesi 11:28

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Çelenk törenine Çerkezköy İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Önerci, Çerkezköy Merkez Komutanı Albay Erdoğan Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, gaziler, mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KENTİN DÖRT BİR YANI TÜRK BAYRAKLARI VE ATATÜRK POSTERLERİ İLE DONATILDI
Kutlamalar öncesinde ilçenin dört bir yanı, Çerkezköy Belediyesi tarafından Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama programında sırasıyla İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Çelenk töreni 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

TEBRİKAT TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Kutlama programı, çelenk töreninin ardından Çerkezköy Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrikat töreni ile devam etti. İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Önerci’nin tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle devam etti.

VATANDAŞLARI SELAMLADILAR
İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tören aracına binerek alanı dolduran vatandaşları selamladı. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mehteran takımı gösterisi ile program devam etti. Kutlamalar tören geçişi ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.