Şanlıurfa Şehzade hizmete açıldı

Şanlıurfa Şehzade Kebap, Lahmacun ve Pide Salonu Kapaklı’da hizmete açıldı

 Şanlıurfa Şehzade hizmete açıldı
13 Ağustos 2015 Perşembe 17:53

 PEK ÇOK DAVETLİ KATILDI

Bayram Terbiyeli’nin işletmeciliğini yaptığı Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi No:29’da hizmete giren Şanlıurfa Şehzade Kebap, Lahmacun ve Pide Salonu’nun açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ve pek çok davetli katıldı.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kurban kesilip dualar okunduktan sonra kısa bir açılış konuşması yapan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Bugün İlçemizi, Kapaklımızı güzelleştiren, büyüten bir esnafımızın açılışını yapmak üzere bir araya geldik. Dualarla, kurban kesimiyle açılışımızı yapıyoruz. Allah bereketli, hayırlı, uğurlu kazançlar nasip etsin inşallah. Kapaklımız her geçen gün büyüyor. Bugün açacağımız bu restoranımız da bizim önemli bir ihtiyacımızı karşılayacak. Ben açılıştan önce de geldim. Yemeklerin tadına baktım. Gerçekten çok lezzetli yemekleri var. Ustalarımız çok iyi. Mekan güzel, garsonlar güler yüzlü. Bu şekilde bu hizmetlerin devam etmesini diliyorum. Kapaklımızda bu tür hizmetlerin artarak devam etmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştuktan sonra protokol mensupları açılış kurdelesini keserek içeri girdiler.

ZENGİN BİR MENÜYE SAHİP

3 Kattan oluşan Şanlıurfa Şehzade Kebap, Lahmacun ve Pide Salonu’nda alışılageldik restoranların dışında çocuk oyun alanı da bulunuyor. Üçüncü katını da teras haline getiren işletmenin zengin menüsünde pizza, makarna, döner, lahmacun, pide ve kebap çeşitlerinin yanı sıra kahvaltılık yiyecekler ve hamburger çeşitleri de bulunuyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.